KookJij

Indische pittige Andijvie

Een heerlijk indische pittige andijvie recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Petra Wiggers
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Indische pittige Andijvie te bereiden

Verwarm de olie in de wok en bak hierin de blokjes spek knapperig in, haal ze uit de wok en hou even apart.
De ui, knoflook en pepertje in het achtergebleven vet omscheppend fruiten en dan afblussen met de ketjap en het verkruimelde bouillontablet. Meng er de andijvie door en wok deze mee tot ze begint te slinken en vocht af te geven. Strooi er de uitjes over, proef of er nog iets aan smaakmakers bij moet en zet de wok gezellig op tafel. Selamet Makan!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

edelarosa

edelarosa zegt:
:) is ie ook Gea, echt een aanrader!!
gea

gea zegt:
Jummie..klinkt weer erg lekker.:)