KookJij

Indische groentenschotel (sajoer lodeh)

Een heerlijk indische groentenschotel (sajoer lodeh) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Indische groentenschotel (sajoer lodeh) te bereiden

Stamp de noten fijn.Verhit de olie en fruit hierin de ui,knoflook,de helft van de rode pepers en de gemalen noten op een laag vuur.Strooi de koenjit en de ketoembar erover,roer de spitskool en de boemboescheuten erdoor en schenk de kokosmelk erbij.Breng het aan de kook en laat het 20 min.suddere en voeg na 10 min.de sperziebonen toe.Laat de laatste 5 min.de tofublokjes meekoken.Strooi voor het opdienen de rest van de pepers over de sajoer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst