KookJij

In karnemelk gepocheerde visfilet

Een heerlijk in karnemelk gepocheerde visfilet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe In karnemelk gepocheerde visfilet te bereiden


De charlotte aardappelen gaar koken in de pel, in ronde schijfjes snijden en over de borden verdelen.
De visfilets kruiden met peper en zout en zachtjes pocheren in de karnemelk. Nadien de visfilets bedekken met een dun sneetje gekookte hesp en een sneetje kaas
De beklede visfilet boven op de lauwe aardappelschijfjes leggen en onder de hete grill zetten tot de kaas smelt. De vinaigrette op het bord lepelen en afwerken met bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst