KookJij

Hutspot met blokjes spek

Dit recept heb ik van de week in de slowcooker gemaakt erg lekker en makkelijk zet hem ‘smorgens op low en ‘smiddags als je thuis komt zet je hem nog even 2 uur op de high stand
Recept van:
Bereidingstijd: 900 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stamppot
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hutspot met blokjes spek te bereiden

  1. Snijd de knoflook en de pepers fijn en doe deze in de crockpot.
  2.  Schil de aardappelen en snijd de aardappelen in kleine stukken en doe deze ook in de crockpot bij de knoflook en pepers.
  3. Snijd de uien in ringen en snijd de winterpeen kleine stukjes en voeg toe aan de crockpot en voeg de spek blokjes toe en voeg de overige ingredienten toe en voeg nog wat water en 2 el mosterd toe en zet hem op de high stand aan ongeveer 10 uur. Het  handigste is om ‘smorgens aan te zetten en ‘smiddag als je thuis komt nog even kijken of de wortels gaar zijn anders nog 2 uur op de high stand zetten.

Mijn kookverhaal (marcel knol)

Dit recept heb ik afgelopen week in de slow cooker gedaan en gegeten is erg lekker en weinig tijd als je thuis komt

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

marianne van velzen

marianne van velzen zegt:
Ik heb per ongeluk op 2 of 3 sterren gedrukt, het moeten er 10 zijn, wat was het heerlijk. Ik heb het in mijn stoofpannetje gedaan en 7 uurtjes laten pruttelen, mijn man bleef ervan eten en ook ik vond het lekker terwijl ik helemaal niet van stamppotjes houdt. AANRADER
Barbara Metz

Barbara Metz zegt:
Heb geen slowcooker maar vind het wel byzonder lang in gebruik; dan zou ik het eerder in het weekend gebruiken. Ik heb in het weekend goedkoper stroom en dan zou ik de slowcooker gebruiken. Ga dit gerecht uitproberen op de gewone manuer, lijkt me trouwens heel lekker.