Heel veel jaren brachten we onze meivakantie door in Denemarken. Iedere vakantie aten we een paar keer een Pølser . Een heerlijke Deense hotdog. Ik maak de broodjes nu af en toe thuis.
Nagemaakt dus van het broodje dat we in Denemarken zo graag aten maar thuis zeker net zo lekker is.
Recept
« Terug naar recepten
Hotdog uit Denemarken - Pølser
PT10M
Hotdog uit Denemarken - Pølser
Een vakantieherinnering uit Denemarken. Broodje met een worstje, gegarneerd met dunne plakjes augurk, gebakken uitjes, remouladesaus, tomatenketchup en mosterd,
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Denemarken
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hotdog uit Denemarken - Pølser te bereiden
- Snij de broodjes dwars door.
- Verwarm de worstjes.
- Besmeer de broodjes aan één zijde met remouladesaus en aan de andere zijde met tomatenketchup.
- Bestrooi met gesnipperde ui.
- Leg de warme worstjes erop.
- Smeer wat mosterd op de worstjes.
- Bestrooi met de Indische gebakken uitjes en leg er naast elkaar 3 plakken z.z. komkommerschijven op.
- Broodjes dicht en smullen maar!