KookJij

Hotdog uit Denemarken - Pølser

Een vakantieherinnering uit Denemarken. Broodje met een worstje, gegarneerd met dunne plakjes augurk, gebakken uitjes, remouladesaus, tomatenketchup en mosterd,
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Denemarken
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hotdog uit Denemarken - Pølser te bereiden

  1. Snij de broodjes dwars door.
  2. Verwarm de worstjes.
  3. Besmeer de broodjes aan één zijde met remouladesaus en aan de andere zijde met tomatenketchup.
  4. Bestrooi met gesnipperde ui.
  5. Leg de warme worstjes erop.
  6. Smeer wat mosterd op de worstjes.
  7. Bestrooi met de Indische gebakken uitjes en leg er naast elkaar  3 plakken z.z. komkommerschijven op.
  8. Broodjes dicht en smullen maar!

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Heel veel jaren brachten we onze meivakantie door in Denemarken. Iedere vakantie aten we een paar keer een Pølser . Een heerlijke Deense hotdog. Ik maak de broodjes nu af en toe thuis.
Nagemaakt dus van het broodje dat we in Denemarken zo graag aten maar thuis zeker net zo lekker is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst