KookJij
Lees meer Lees minder

Low Budget

Voor de kleinere beurs vind je hier de lekkerste recepten.

Reset filter

Geavanceerd filter

Subcategorie
Filters worden geladen

Low budget1 recepten

    1. Ingredienten: 1 blik cornedbeef, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 tomaten, 0,5 (rode) paprika, 1 Madame Jeanette, 1 el tomatenpuree, wat heet water (zie opmerking), peper (en zout) naar smaak, 1 a 2 el (olijf) olie
    2. Ingredienten: Ingredienten (4 personen):, ca. 600 gr. rundergehakt, ca. 20 gr. (bak)boter, scheut olijfolie, 2 grote uien, 3 tenen knoflook (gehakt), 1 blik tomatenpuree (140 gr.), 250 gr. champignons, 4 ontvelde tomaten, 1 blik (400...
    3. Ingredienten: 12 aardappelen, 1 eike vers van de pers, olijfolie, peper, zout, muskaatnoot, 1 kg verse spinazie, nootmuskaat, peper, 4 witte worsten, 4 schijven parmaham, saus: 2 eetlepels mosterd, 4 eetlepels zilverajuintjes, 1 zoetz...

    4. AH nasi-bami-groente bestaat uit 35% spitskool, 25% prei,15% taugé, 10% rode ui,10% wortel, 5% lombok Ingredienten: 300 gram glasmihoen, 500 gram AH nasi-bami-groente, 3 eetlepels geraspte gemberwortel, 3 teentjes knoflook gesnipperd, 4 grote sjalotten fijnsnijden, 3-4 eetlepels rijst-olie, 5 cc sesam-olie, 4 eetlepels ketjap Benteng...
    5. Ingredienten: 800 g gemengd en gekruid gehakt (kalf en varken), 1 ui, 1 ei, gewoon paneermeel en Panko-paneermeel, scheut melk, 1 kg opgelegde krieken uit een bokaal, 1 eetlepel maïszetmeel (bv. Maïzena) of wat witte instant sausbinde...
    6. Een gezond pitabroodje, ideaal voor het weekend. Ingredienten: Rundergehakt, Champignons, Doperwten, Andijvie, Cherrytomaatjes, Ui, Knoflook, Tomatenpuree, Korianderzaad, Komijnzaad, Peper en zout, Olie, Pitabroodjes
    7. Ingredienten: 1 pakje kant en klare kipreepjes (Aldi) of restje kip, 1 zakje tutti frutti (ong. 250 gram), 1 ui klein gesneden, 1 a 3 teentjes knoflook klein gesneden, 175 gram couscous (of restje rijst), (handjevol noten bijv. walno...
    8. Ingredienten: 2 eetlepels boter of vloeibaar bakproduct, 1 eetlepel olie, 1 grote ui, gesnipperd, 400 g ontbijtspek, in blokjes, 4 takjes tijm, alleen de blaadjes, 2 blikken of potten kapucijners, uitgelekt, suikerstroop

    9. Ingredienten: grote tomaten, paprika, salami (of chorizo of ham), ei, geraspte kaas, crème fraîche , zwarte peper versgemalen, tijm, oregano, (sjalotje), (bieslook)
    10. Ingredienten: 2 koolvisfilets (zie opm), sap van 0,5 citroen, 1 klein uitje fijn gehakt, ong 50 ml olijfolie, 2 knoflookteentjes gepeld en in plakjes, flink wat verse peterselie gehakt, zout en peper, olie en/of margarine om te bakken...
    11. Ingredienten: 500 gr pasta (bv macaroni, elleboogjes of penne), 3 el olijfolie, 1 ajuin, fijngesnipperd, 2 rode paprika, in blokjes, 1 groene paprika, in blokjes, 1 blikje geconcentreerd tomatenpuree (70 gr), 1 Gelderse rookworst, in...
    12. Ingredienten: 250 gram zeevruchten, (diepvries en ontdooid), 300 a 400 gram gesneden snijbonen, 1 ui in stukjes, 2 a 3 teentjes knoflook in stukjes, 0,5 tablet visbouillon opgelost in 1 kopje heet water, verse kruiden bijv. tijm, pete...
    13. Ingredienten: 280 gram gesneden rode kool (zie mijn kookverhaal), 1 speklapje, 3 kleine eetlepels sambal manis, 1 eetlepel ketjap manis, 2 x scheut olijfolie, kant & klare gebakken uitjes

    14. Ingredienten: 1 pakje kruimeldeeg van ong 230 gr (voldoende voor een taartvorm van 24 cm doorsnede en ong 4 cm hoog), 1 kg ajuin, in fijne ringen gesneden, 50 gr boter, 3 eieren, 20 cl room, peper en zout, nootmuskaat
    15. Ingredienten: 1 mooie broccoli, aardappelen, 500 gr gehakt (gemengd), 40 gr boter, 40 gr bloem, 500 ml melk, peper en zout, nootmuskaat, 1/2 bouillonblokje (kip)
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Pasta met witlof, peer, makreel en pijnboompitjes
    Pasta met witlof, peer, makreel en pijnboompitjes Categorie Pasta's, Vis, schaal- en schelpdieren
    Pasta met witlof, peer, makreel en pijnboompitjes. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  2. Mini-saucijzenbroodjes
    Mini-saucijzenbroodjes Categorie Warm, Koud
    Mini-saucijzenbroodjes. De bereidingstijd is circa 35 minuten en het is voor ongeveer 20 personen.
  3. Tomaten-auberginesoep
    Tomaten-auberginesoep Categorie met Groente
    Smaakvolle soep met pit, de aubergine is in deze soep een echte smaakmaker en is goed in balans met de tomaat.. De bereidingstijd is circa 45 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  4. Balletjes in stoofvleessaus
    Balletjes in stoofvleessaus Categorie Vlees
    Wie houdt er niet van stoofvlees? Culiredactrice Sofie is zo verzot op stoofvlees dat ze met plezier haar beste recepten prijsgeeft. Zoals deze balletjes m.... De bereidingstijd is circa 60 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  5. Hartige krans van croissantdeeg
    Hartige krans van croissantdeeg Categorie Gerecht
    Hartige krans van croissantdeeg. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  6. Knoflookbrood
    Knoflookbrood Categorie Bijgerechten, Gerecht
    Knoflookbrood. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  7. Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette
    Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette Categorie Vlees, Wokken
    Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  8. Ovenschotel van aardappelen, prei en gerookte zalm
    Ovenschotel van aardappelen, prei en gerookte zalm Categorie Ovenschotels
    Ovenschotel van aardappelen, prei en gerookte zalm. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  9. Moksie Meti-Tjauw min met varkenshaas
    Moksie Meti-Tjauw min met varkenshaas Categorie Vlees, Wokken
    Moksie Meti-Tjauw min met varkenshaas. De bereidingstijd is circa 180 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  10. Kipdrumsticks Losie Foroe met frisse rijstsalade
    Kipdrumsticks Losie Foroe met frisse rijstsalade Categorie Gevogelte, Rijst, Salades
    Kipdrumsticks Losie Foroe met frisse rijstsalade. De bereidingstijd is circa 160 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.