Recept
« Terug naar recepten
					
						Hindefilet met een zacht mosterd sausje
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Hindefilet met een zacht mosterd sausje
Een heerlijk hindefilet met een zacht mosterd sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Wild
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Hindefilet met een zacht mosterd sausje te bereiden
  Kook de zoete aardappel beetgaar in schil giet af en verwijder de schil voorzichtig en snijd de aardappel in twee.
Groenten kruiden en even opstoven of op wokken aan jullie de keus.
De saus : sjalotjes even aanstoven, de room en honey mustard toevoegen, bij kruiden met peper laat dit even indikken indien nodig bij binden.
Boter laten smelten in een pan moet zeer warm zijn, het vlees aan beide kanten dicht schroeien, kruiden en op een zacht vuur rosé aan bakken.
In een voorverwarmde oven 180°C de op bord gepresenteerde aardappel met groenten afgewerkt een champignon en tomaatje gedurende enkele minuten opwarmen.
Haal de warme borden uit de oven presenteer de saus op het bord en trancheer het vlees over de saus werk af met peterselie en gemalen peper.
  
									Groenten kruiden en even opstoven of op wokken aan jullie de keus.
De saus : sjalotjes even aanstoven, de room en honey mustard toevoegen, bij kruiden met peper laat dit even indikken indien nodig bij binden.
Boter laten smelten in een pan moet zeer warm zijn, het vlees aan beide kanten dicht schroeien, kruiden en op een zacht vuur rosé aan bakken.
In een voorverwarmde oven 180°C de op bord gepresenteerde aardappel met groenten afgewerkt een champignon en tomaatje gedurende enkele minuten opwarmen.
Haal de warme borden uit de oven presenteer de saus op het bord en trancheer het vlees over de saus werk af met peterselie en gemalen peper.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									fabita zegt:
 
                    




 
					

derbyke zegt: