KookJij

Harde wafels

Een heerlijk harde wafels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Harde wafels te bereiden

Boter zacht maken in een pannetje, kan ook in de magnetron.

Klop de boter met de suiker daarna de eieren 1 voor 1
erin kloppen, dan het water of de melk erdoor en als laatste het bakmeel, daarna half uur laten staan en dan het wafelijzer op temperatuur laten komen en dan het beslag erin.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst