KookJij

Hachee van zuurvlees

Een heerlijk hachee van zuurvlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hachee van zuurvlees te bereiden

Schenk over het vlees150 ml azijn en250 ml water.Bestrooi met zout en peper en voeg 2 kruidnagels en 2 laurierblaadjes toe.Laat het vlees afgedekt 1 nacht staan.Haal het vlees uit de marinade en dep het droog,en bewaar de helft van de marinade.Pel 2 uien en snij ze in parten.Verhit 50 gram boter in een braadpan en bak de ui ca 3 minuten.Voeg het vlees aan de ui toe,strooi er 2eetlepels bloem over en bak het vlees al omscheppend aan. Voeg2à3 eetlepels appelstroop toe en1 dikke plak ontbijtkoek en de helft van de marinade laat dit afgedekt 2uur stoven,voeg ook nog een half kopje suiker toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gabrielle

gabrielle zegt:
ik ga morgen uw recept uit proberen ik ben benieuwd of hij net zo lekker is als in Limburg:D