KookJij

Groentespiesje met zeetong in tempuradeeg

Een heerlijk groentespiesje met zeetong in tempuradeeg recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groentespiesje met zeetong in tempuradeeg te bereiden

Meng de ingrediënten voor de tempura en laat 1 uur rijzen op kamertemperatuur. Zet de kom vervolgens een nachtje in de koelkast afgedekt met keukenfolie.
Schil de paprika. Snijd de groenten in stukken. Prik ze op een brochettestokje, maar weef er de tongfilet tussendoor, zodat er overal vis tussen zit.
Maak een mayonaise met de eierdooier, de mosterd, de azijn, peper, zout en maïsolie. Verfris met wat witte wijn en voeg er het kerriepoeder en de in kleine blokjes gesneden appel aan toe.
Schep het water van de tempura en haal er de brochettes door. Bak enkel minuten in een frituur op 170°C.
Serveer de spiesjes met het sausje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst