KookJij

Groentesoep met pistou (pesto)

Een heerlijk groentesoep met pistou (pesto) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groentesoep met pistou (pesto) te bereiden

Maak de boontjes schoon,was ze en snijd ze in stukjes.Schil en was de aardappelen en snijd deze in blokjes.Schil de worteles en snijd deze in stukjes.Ontvel de tomaten,snijd ze doormidden en verwijder de pitjes en laat het vocht weeglopen en snijd het in stukjes.Breng de bouillon aan de kook en voeg de groenten en de aardappelen toe.Laat alles 10 min.Zachtjes koken.Breek de spaghetti in stukjes en voeg deze toe en laat de soep nog 15 min.koken.Schil in die tijd de knoflook en snijd deze in stukjes.Doe de stukjes in blender.Was de basilicum en hak deze fijn en doe ze ook in de blender.Laat dit alles pureren en meng de olie en kaas erbij.Doe dit mengsel"de pistou"op het laatst bij de soep of geef het apart bij.
Lekker met stokbrood met dikgesneden verse achteham.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst