KookJij

Gevulde Zalm

Een heerlijk gevulde zalm recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde Zalm te bereiden

Snij de moot zalm horizontaal in.
Kruid met zout en peper of viskruiden.
Maak een pasta van Philadelphia en knoflook, bieslook pesto en lenteui. Zorg dat de kruiden goed fijn zijn.
Smeer de pasta op de onderste helft van de zalm
(dus het vel onder) doe de bovenste helft weer terug op de moot zalm en leg alles in een ingevette ovenschaal.
Zet dit in een voor verwarmde oven 150 °C. en na ongeveer 20 min. heb je heerlijke zalm.

Mijn kookverhaal (Charlotte Hagting)

Gezond lekker en feestelijk

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst