KookJij

Gevulde paprika met aardappel

Heerlijk gevulde paprika's als bijgerecht.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde paprika met aardappel te bereiden

-De paprika's over de lengte doormidden snijden en schoonmaken.
-De paprika helften blanceren in kokend water voor ongeveer 5 minuutjes en goed laten uitlekken.
-In hetzelfde water de aardappelblokjes 7 minuten koken en goed laten uitlekken.
-De kipfilet bruin bakken.
-De kipkruiden toevoegen en een beetje water toevoegen.
-Het bouillonblokje verkruimelen boven de kipfilet en de aardappelblokjes, knoflook en mais toevoegen.
-Goed doorroeren en 5 minuten laten pruttelen.
-De paprika helften vullen met dit mengsel en bestrooien met kaas.
-In een voorverwarmde oven van 200C de kaas goudbruin laten smelten.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Lekker om te serveren op een salade van ijsbergsla:
Ijsbergsla mengen met een bakje komkommersalade (voor op toastjes) en de paprika's erbovenop zetten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst