KookJij

Gevulde inktvisringen

Een heerlijk gevulde inktvisringen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: tapas kookboekje
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde inktvisringen te bereiden

Giet kokend water over de slabladeren en laat ze uitlekken. Wikkel de tentakels van de inktvissen in de slabladeren en vervolgens in de norivellen en plak deze dicht met water.
Leg de pakketjes in de inktvislijfjes en zet ze vast met een cocktailprikker.
Doe de sojasaus, het water en de suiker in een pan en verhit dit mengsel langzaam. Voeg de inktvispakketjes toe, doe het deksel op de pan en laat de pakketjes ongeveer 20 minuten sudderen totdat ze gaar zijn.
Haal de inktvispakketjes uit de pan en laat ze uitlekken. Zet ze in de koelkast totdat ze zijn afgekoeld.
Snijd de inktvis in plakjes en serveer deze op een platte schaal.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst