KookJij

Gevulde aardappel met ei

Een heerlijk gevulde aardappel met ei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle Patatjes
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde aardappel met ei te bereiden

1. Boen de aardappelen schoon. Kook ze gaar in de schil, in gezouten water.
2. Snij er in de lengte een kapje af en haal ze met een lepeltje zoveel mogelijk uit. Prak het kruim met een vork, hou de aardappelen warm onder aluminiumfolie.
3. Bak het spek knapperig in een pan met antiaanbaklaag. Zet het even aan de kant. Giet het spekvet weg.
4. Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Verwarm een scheutje olijfolie in de spekpan. Giet er de eieren bij en bak een smeuïg roerei.
5. Vermeng de spekblokjes en het aardappelkruim met het ei. Vul er de aardappelen mee. Werk af met gehakte bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst