KookJij

Gestoomde tongrolletjes met kervelsausje

Een heerlijk gestoomde tongrolletjes met kervelsausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: haute cuisine
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gestoomde tongrolletjes met kervelsausje te bereiden

Voor de saus :

Kook de bouillon, witte wijn, sjalotten en witte martini tot de helft in.
Voeg de room toe aan de saus en laat opnieuw inkoken tot een licht gebonden saus, breng op smaak met peper en zout en hou warm.
Blancheer de groene boontjes beetgaar.
Stoom de visrolletjes boven de visbouillon.
Verdeel de boontjes over voorverwarmde borden, bestrooi met sjalotsnippers en zongedroogde tomaatjes, kruid met peper en zout.
Rijg 3 tongrolletjes aan een houten prikker en schik die op de boontjes.
Knip 1 bosje kervel in de saus, meng en overgiet de tongrolletjes met de kervelsaus.
Garneer met de overige kervelplukjes en serveer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

charlotte

charlotte zegt:
zeer leker:p