KookJij

Gestoofd lamsvlees met kruiden en couscous

Een heerlijk gestoofd lamsvlees met kruiden en couscous recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Marokko
Keuken: Afrikaanse
Bron: sligro/ven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gestoofd lamsvlees met kruiden en couscous te bereiden

Snijd het vlees in blokjes en meng het met de afrikaanse dipper,knoflook,ui,citroen en zout.bak het vlees rondom bruin in de hete olie.Blus af met de lamsbouillon en laat 2 uur stoven.Het vlees en de citroen uit de pan halen en het kookvocht inkoken of licht binden.Bestrooi met gehakt korianderblad en venkelgroen.Serveer met couscous.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bobbeltje

bobbeltje zegt:
Hoi Assy,die bedoel ik inderdaad,Groetjes
Marijke
Assy

Assy zegt:
Hoi Marijke,

Ik neem aan dat je de afrikaanse dipper bedoeld van O&V?
Zelf maak ik lamsvlees met een eetlepel Patatas Bravas van O&V dat is ook echt super lekker en heerlijk pittig!

Groetjes,
Assy:p