Recept
« Terug naar recepten
					
						Gestoofd lamsvlees met kruiden en couscous
						PT150M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gestoofd lamsvlees met kruiden en couscous
Een heerlijk gestoofd lamsvlees met kruiden en couscous recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 150 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											6
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Marokko
								
																								
									Keuken:
									Afrikaanse
								
																								
									Bron:
									sligro/ven
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gestoofd lamsvlees met kruiden en couscous te bereiden
Snijd het vlees in blokjes en meng het met de afrikaanse dipper,knoflook,ui,citroen en zout.bak het vlees rondom bruin in de hete olie.Blus af met de lamsbouillon en laat 2 uur stoven.Het vlees en de citroen uit de pan halen en het kookvocht inkoken of licht binden.Bestrooi met gehakt korianderblad en venkelgroen.Serveer met couscous.
									
                    
bobbeltje zegt:
Marijke