Recept
« Terug naar recepten
					
						Geroosterde zomergroenten met basilicumdressing
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Geroosterde zomergroenten met basilicumdressing
Een heerlijk geroosterde zomergroenten met basilicumdressing recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Njam.tv
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Geroosterde zomergroenten met basilicumdressing te bereiden
 Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de groenten in een ovenschaal. Verdeel de olie erover en bestrooi royaal met zout en peper. Rooster de groenten 45 minuten in de oven.
Meng voor de dressing de pijnboompitten met de basilicum, look en olie. Voeg een flinke snuif zout en peper toe en pureer glad.
Giet de dressing over de warm geroosterde groenten.
									Meng voor de dressing de pijnboompitten met de basilicum, look en olie. Voeg een flinke snuif zout en peper toe en pureer glad.
Giet de dressing over de warm geroosterde groenten.
 
                    





 
					