KookJij

Geroosterde Gamba's Louisiana Stijl

Een heerlijk geroosterde gamba's louisiana stijl recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Amerikaanse Collega
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geroosterde Gamba's Louisiana Stijl te bereiden

1).Doe de gepelde gamba's samen met de knoflook, olie,
5 cc zwarte peper en 5 cc zeezout in een kom en roer goed om en laat die 20 minuten staan.
2).Ondertussen de saus maken: Verhit in een pan met dikke bodem de roomboter, zwarte peper, chilipoeder, Worcester, 5 cc Hoisin saus, rozemarijn.
Roer tot de boter bijna begint te bruinen, haal van het vuur af en doe de citroensap er bij.
3).De garnalen worden snel gegaard op de grillpan, die ingevet is met rijstolie.
4).Wanneer de garnalen gereed zijn (na ± 5 minuten, dan de garnalen in een kom doen en overgieten met de saus.
Zet de grillpan op het vuur en maak de pan goed heet, alvorens met kwastje in te vetten met rijstolie.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Geef hierbij wat pasta of brood met stukken citroen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst