KookJij

Gepelde biefstuk met champignons en balsamicoazijn

Een heerlijk gepelde biefstuk met champignons en balsamicoazijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 23 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Carrefour
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gepelde biefstuk met champignons en balsamicoazijn te bereiden

1. Verwarm de olijfolie in een bakpan en bak de biefstuk 2 minuten aan elke kant. Bestrooi met zout en peper. Houd het vlees warm.
2. Sauteer in dezelfde bakpan 3 minuten de sjalotten en de champignons. Bestrooi met zout en peper. Voeg de balsamicoazijn en de sojasaus toe. Laat inkoken.
3. Snijd het vlees in dunne plakken. Verdeel het vlees en de champignons over de borden. Garneer met blaadjes notensla.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

slaatje

slaatje zegt:
Ik begrijp wat je bedoelt, ik noem dat altijd "gespijkerde biefstuk" :D omdat je op die manier ook een schoenzool zacht krijgt. Ik koop dat soort biefstuk wel maar dan meestal om te roerbakken. Bedankt voor je reactie. Groetjes Gerda :p:p:p
Anna

Anna zegt:
Nee, het is eigenlijk biefstuk van mindere kwaliteit. Die wordt "geprikt" om hem wat malser te maken. Helaas verliest het daardoor ook de specifieke sappen die een goed biefstukje hoort te hebben.
Dus misschien is het beter dat ik woordje gepeld bij dit recept maar weghaal?
Groetjes,
Anna.
KookJij. ;)
slaatje

slaatje zegt:
Ik kom bij toeval op dit recept, vroeg me ook af wat gepeld is, maar misschien betekent dat gewoon gesneden????
bafke

bafke zegt:
Lijkt me erg lekker.Heb het recept bij mijn favorieten gezet.
Maar wat versta jij onder GEPELDE biefstuk?
Gr.Els