KookJij

Gepaneerde koolvis, huisgemaakte tartaarsaus, zoete aardappelfrieten

Een heerlijk gepaneerde koolvis, huisgemaakte tartaarsaus, zoete aardappelfrieten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: carrefour
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gepaneerde koolvis, huisgemaakte tartaarsaus, zoete aardappelfrieten te bereiden

  1. Hak de augurkjes fijn. Meng de gehakte kruiden en de augurkjes met de mayonaise. Schil de zoete aardappelen. Snij ze in frieten en bak die in hete frituurolie. Laat uitlekken en hou warm.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eieren los in een bord. Giet de bloem en de panko in 2 andere borden. Haal de koolvisfilets achtereenvolgens door de bloem, daarna door het ei en tot slot door de panko. Schik de filets in een ovenschaal en bak 18 min in de oven.
  3. Serveer de gepaneerde visfilets met de zoete aardappelfrieten, de tartaarsaus en de veldsla.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst