Recept
« Terug naar recepten
Gemarineerde biefstuk
PT24M
Gemarineerde biefstuk
Een heerlijk gemarineerde biefstuk recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Riet Noordzij-Toebak
Bereidingstijd:
24 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarineerde biefstuk te bereiden
Meng de ingrediënten voor de marinade met de biefstuk en laat in de koelkast minimaal 24 u marineren.
Verhit de olie en bak de gemarineerde bief in ongeveer 2 à 4 minuten warm.
Serveer met (basmati) rijst en gekookte spercieboontjes
Verhit de olie en bak de gemarineerde bief in ongeveer 2 à 4 minuten warm.
Serveer met (basmati) rijst en gekookte spercieboontjes
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
ottosyn zegt:
als je het vlees in de marinade hebt gelegd en de marinade is ingetrokken blijft er niet veel marinade meer over, die word gelijktijdig met de biefstuk mee gebakken in de pan
en daarna kan het geheel, na het in repen - plakjes is gesneden in de oven, let op niet hoger dan 100 graden.
Marcel Beckers zegt: