KookJij

Gemarineerde biefstuk

Een heerlijk gemarineerde biefstuk recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 24 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gemarineerde biefstuk te bereiden

Meng de ingrediënten voor de marinade met de biefstuk en laat in de koelkast minimaal 24 u marineren.

Verhit de olie en bak de gemarineerde bief in ongeveer 2 à 4 minuten warm.

Serveer met (basmati) rijst en gekookte spercieboontjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Marcel Beckers

Marcel Beckers zegt:
Bedankt voor de reactie, het is mij nu duidelijk. Dat wordt smullen :-)
ottosyn

ottosyn zegt:
Dag marcel,
als je het vlees in de marinade hebt gelegd en de marinade is ingetrokken blijft er niet veel marinade meer over, die word gelijktijdig met de biefstuk mee gebakken in de pan
en daarna kan het geheel, na het in repen - plakjes is gesneden in de oven, let op niet hoger dan 100 graden.
Marcel Beckers

Marcel Beckers zegt:
Lijkt mij een heerlijk recept.
Mij is niet duidelijk of alleen het vlees of ook de marinade in een schaal moet en in de oven?