KookJij

Gehaktbroodje

Een heerlijk gehaktbroodje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Bakken
  2. > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gehaktbroodje te bereiden

1. zet de oven op 200 graden voor verwarmen.
2. je doet het gehakt in een beslagkom.
3. dan doe je er 1 ei bij.
4. dan de nasi kruisen er bij in.
5. dan kneed je alles tot het allemaal door elkaar zit.
6. je snijd alle broodjes in tweeen.
7. dan doe je het gehakt op de broodjes en smeert het een beetje uit.
8. dan doe je de spek of het ham over het gehakt heen.
7. en als laatste doe je de kaas er over heen.

je moet de over op 200 graden voor verwarmen
en daarna 30 minuten de broodjes in de oven doen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

liske

liske zegt:
Ik maak deze, en varianten hierop, vaker als hapje voor een verjaardagsfeestje. Je kunt ze makkelijk van tevoren klaarmaken zodat je ze alleen hoeft af te bakken!
jvandenoever

jvandenoever zegt:
Tis ook heeeel lekker,
denk aan je gehemelte!!!:p
lilith

lilith zegt:
Owwwww! Maar dat lijkt me een heerlijke lunch om morgen voor mezelf te maken! :p
monique

monique zegt:
Zo maak ik ze ook altijd, alleen doe ik er nog wat stukjes tomaat door het gehakt en een uitje bovenop het spek:);):p
fabita

fabita zegt:
Ze lijken me heel lekker. Vooral de combinatie van cajunkruiden en kaas lijkt me heerlijk.:p
Wendy

Wendy zegt:
Ik heb deze broodjes gister gemaakt:) heb de ham/spek weggelaten, maar knoflook door het gehakt gedaan. Het was heerlijk! Ga ik zeker nog een keer eten!
franeke

franeke zegt:
hmmm, dat is een ideetje...dat kan niet mis zijn!
een vraagje die nasi kruiden vind je dat in supermarkts ??????
Nelly

Nelly zegt:
Ik zocht naar de baktijden van de gehaktbroodjes, die was ik vergeten. Maak ze zelf met giroskruiden en mozzarella-kaas en kleine voorgebakken broodjes, ook heerlijk
annemarie

annemarie zegt:
Als je verse worst gebruikt dan is de gehakt lekker zacht en niet droog. je moet wel het velletje eraf halen. Let ook op het is meestal al gekruid!
leny

leny zegt:
heb ze gemaakt was heel lekker,sorry dat ik niet eerder heb gereageerd.
Johann Behrens

Johann Behrens zegt:
Hallo, ik heb deze gemaakt met Consumptieve Techniek op de Middelbare 1,5 maand geleden en zijn heerlijk.Je zegt alleen wel dat je de oven 2x voor verwarmt.Groet Johann
LENY

LENY zegt:
op oude jaars avond maak ik het,na deze dagen krijg je de uitslag,gr uit heerlen,LIMBURG
lies van weegberg

lies van weegberg zegt:
erg lekker