Recept
« Terug naar recepten
					
						Gegrilde kipfilets
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gegrilde kipfilets
Een heerlijk gegrilde kipfilets recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											10
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									cucina italia                                     
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gegrilde kipfilets te bereiden
Snijd elke kipfilet open als een boek,sla ze plat en doe er zout op.Snijd de mozzarella en paprika in kleine blokjes en vermeng alles met de ricotta,de fijngesneden basilicum,zout en peper.Verdeel het mengsel in 4 porties en leg het in het midden van de filets.Vouw de filets dicht en maak de uiteinden aan elkaar vast door de randen met de heft van een mes goed op elkaar te slaan.Vet de filets in met olie,doe er zout en peper op en leg ze ongeveer 20 minuten op de grillplaat.Serveer ze met 80 mililiter warme olie waarin knoflook en rozemarijn gefruit is.
									 
                    





 
					