KookJij

Geep in 't groen

Een heerlijk geep in 't groen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geep in 't groen te bereiden


Leg de fijngehakte sjalotten en de boter in een magnetronschaal. Dek af en verhit twee minuten bij 850W.
Voeg de geepmoten, de room, de witte wijn, het citroensap en de helft van de groene kruiden er bij. Breng op smaak met peper en zout. Laat zeven minuten verder garen bij 850 W.
Giet het stoofvocht af, laat even inkoken en bind eventueel met roux. Voeg de resterende groene kruiden toe en meng opnieuw onder de stoofschotel.
Verdeel over warme borden en garneren met citroen. Serveer met frietjes of brood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst