Recept
« Terug naar recepten
					
						Geep in 't groen
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Geep in 't groen
Een heerlijk geep in 't groen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									vishandel Vandermaesen
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Geep in 't groen te bereiden
Leg de fijngehakte sjalotten en de boter in een magnetronschaal. Dek af en verhit twee minuten bij 850W.
Voeg de geepmoten, de room, de witte wijn, het citroensap en de helft van de groene kruiden er bij. Breng op smaak met peper en zout. Laat zeven minuten verder garen bij 850 W.
Giet het stoofvocht af, laat even inkoken en bind eventueel met roux. Voeg de resterende groene kruiden toe en meng opnieuw onder de stoofschotel.
Verdeel over warme borden en garneren met citroen. Serveer met frietjes of brood.
 
                    





 
					