-
Visterrine
Categorie: Voorgerechten, Koud
60 min
Ingredienten: 300 g witte visfilet, 200 g zalmfilet, 4 eieren, 100 g diepvriesspinazie, 2 eetlepels bieslook en peterselie, 150 g room, peper en zout
-
Ovenschotel rosti met groenten en gehakt
Categorie: Hoofdgerecht, Groenten
45 min
Ingredienten: 3 aardappelen, 1 kleine wortel in plakjes gesneden, 1/2 courgette in plakjes gesneden, 1 ui fijngesneden, 1 prei in ringetjes gesneden, enkele roosjes broccoli, 1/2 rode peper in blokjes gesneden, 250 g gehakt, 200 ml Al...
-
Gratin Dauphinois
Categorie: Bijgerechten, Aardappels
60 min
Ingredienten: 500 ml Boursin Cuisine Knoflook en Fijne Kruiden, 400 ml Alpro light room, 1 kg aardappelen, 2 teentjes look, 4 eetlepels gehakte kruiden (bieslook en bladpeterselie), 100 g geraspte mozzarella, nootmuskaat, peper
-
Gevuld varkenshaasje
Categorie: Hoofdgerecht, Vlees
45 min
Ingredienten: Varkenshaasje, 8 princessenboontjes, 6 zongedroogde tomaatjes, 6 sneden Parma ham, Schijfjes mozzarela, Provencaalse kruiden, Peper van de molen, Alpro
-
Ovenschotel van witte kool en gehakt
Categorie: Ovenschotels, Groenten
45 min
Ingredienten: 4 gekookte aardappelen., 250 g gehakt, Bechamelsaus, 1/2 witte kool, Gemalen kaas, Peper, zout en muskaatnoot
-
Focaccia in de oven
Categorie: Beleg, Warm
30 min
Ingredienten: Focaccia broodjes met kruidenboter en mozzarela (te verkrijgen bij ALDI. Zjin verpakt met twee), 6 sneetjes parmaham, 1/2 rode peper, 1 bolletje mozzarela, provencaalse kruiden, peper van de molen, olijfolie
-
Boerenpizza
Categorie: Pizza's
45 min
Ingredienten: Kant en klare pizzadeeg, 100 g gezouten spekblokjes, 2 sneden gekookte ham, 1 grote ui, 100 g witte champignons, 1/2 potje Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane kruiden, Bieslook, Olijfolie
-
Stamppot van kropsla en erwtjes
Categorie: Hoofdgerecht, Stamppot
30 min
Ingredienten: 1 ui, 1 krop sla, 4 gekookte aardappelen, 50 g gezouten spekblokjes, 75 g gekookte erwtjes, Peper en muskaatnoot., Alpro light room, Alpro bakmargarine
-
Gerookte zalmmousse
Categorie: Voorgerechten
3 min
Ingredienten: 100 gr gerookte zalm, 2 dl visbouillon (1/2 visbouillonblokje opgelost in 2 dl water), 1/2 koffielepel tomatenpuree, sap van 1/4 citroen, 2 1/2 blaadjes gelatine van 1,5 gr, 1 dl mayonaise, 50 g kervel of een diepvriesbl...
-
Millefeuille van aubergines met gedroogde ham
Categorie: Groenten, Voorgerecht
30 min
Ingredienten: 8 fijne plakjes gerookte ham, 2 aubergines, raketsla, 10 kleine tomaatjes, pijnboompitten, grof zeezout, olijfolie, peper, citroen
-
Malse kiprolletjes met spinazie en ricotta
Categorie: Gevogelte, Ovenschotels
45 min
Ingredienten: 4 kipfilets, 100 g ricotta kaas, 250 g verse spinazie, 12 plakjes bacon of gerookt spek, peper van de molen
-
Gamba's met groene asperges en pepersaus
Categorie: Warm, Vis, schaal- en schelpdieren
35 min
Ingredienten: 700 g grote gamba's (diepvries), 500 g groene asperges, 1 potje Boursin Cuisine drie pepers, 1 eetlepel citroensap, 2 eetlepels olijfolie, 25 g boter
-
Pistolet met roerei en gerookte zalm
Categorie: Koud, Beleg
20 min
Ingredienten: 1 pistolet, 2 plakken gerookte zalm, 2 eieren, 1 eetlepels melk, dille, peper en zout
-
Tiramisu
Categorie: Koud, Koud
45 min
Ingredienten: 250 g magere platte kaas, 250 g mascarpone, 2 eieren, 1 pakje vanillesuiker, 100 gr kristalsuiker, 2 dozen boudoirs koekjes, amaretto, sterke koffie, nougatine
-
Malse vanillewafels
Categorie: Koud, Gebak
45 min
Ingredienten: 500 g zelfrijzende bloem, 200 g kristalsuiker, 5 pakjes vanillesuiker, 250 g Alpro bakmargarine, 2 eieren, scheutje water
Recept: Estofado de Buey (Spaanse runderstoofschotel)
Recept: Pate au foie gras met saus Monegask
Recept: Pate au foie gras met saus Monegask
Recept: Pate au foie gras met saus Monegask
Recept: Gehaktbroodje pikant
Recept: Brabantse balkenbrij
Recept: Magro con Tomate uit Andalusië
Recept: Magro con Tomate uit Andalusië
Recept: Magro con Tomate uit Andalusië
Recept: Magro con Tomate uit Andalusië
Recept: Magro con Tomate uit Andalusië
Recept: Gebraden varkensfricandeau met veenbessensaus
Recept: Gebraden varkensfricandeau met veenbessensaus
Recept: Baldadig Lekker Broodje Bal
Recept: Baldadig Lekker Broodje Bal