-
Boterkoek walnoot-caramelvulling
Categorie: Bakken, Bakken
60 min
Ingredienten: 200 gr basterd, 175 gr boter, 225 gr bloem, 1 st eiwit, 5 gr bakpoeder, 1 gr zout, 125 gr suiker, 1 zk vanillesuiker, 15 gr kokend water, 150 gr walnoten, 125 gr slagroom, 1 st ei geel, 12 st walnoten, 15...
-
Cake wafels
Categorie: Gebak, Warm
25 min
Ingredienten: 350 gr boter, 400 gr kristalsuiker, 5 st eieren, 200 gr melk, 200 gr olie, 500 gr bloem, 25 gr bakpoeder, 3 zk vanillesuiker
-
Zandkoekjes met koffie, chocolade en hazelnoten
Categorie: Koeken
20 min
Ingredienten: 75 gr basterd, 200 gr boter, 350 gr bloem, 5 gr bakpoeder, 15 gr cacao, 15 gr koffiepoeder, 1 st ei, 100 gr hazelnoten, grof gehakt
-
Luikse wafels
Categorie: Gebak, Nagerechten
120 min
Ingredienten: 1000 gr bloem, 500 gr boter, 500 gr suiker klontjes (gehalveerd), 4 zk vanillesuiker, 4 st eieren, 50 gr verse gist, 335 gr melk, 8 gr zout
-
Kaasragoutbroodje
Categorie: Warm, Koeken
30 min
Ingredienten: 125 gr pittige kaas, 1 st ui, 60 gr boter, 60 gr bloem, 50 gr witte wijn, 200 gr groentebouillon, 450 gr bladerdeeg, 50 gr geraspte kaas, 1 st eidooier
-
Pruimen-kwarktaart
Categorie: Taarten
15 min
Ingredienten: 800 gr pruimen, 100 gr amandelen, 300 gr kwark 0%, 120 gr melk, 120 gr olie, 120 gr suiker, 5 gr kaneel, 500 gr bloem, 20 gr bakpoeder, 250 gr pruimenjam, 10 gr boter, 2 gr zout
-
Kersenbavarois
Categorie: Nagerechten
60 min
Ingredienten: 200 gr amarene kersen op siroop, 740 gr kersen op sap, 250 gr slagroom, 200 gr kersensap, 20 gr poedergelatine, 30 gr kokend water, 125 gr schuimkoekjes, 15 gr kirch wasser, 125 gr suiker, 4 st eidooiers (eiwit niet gebr...
-
Gevulde speculaas
Categorie: Koeken, Gebak
40 min
Ingredienten: 300 gr donkerbruine basterdsuiker, 450 gr roomboter of margarine, 600 gr bloem, 37,5 gr speculaaskruiden, 7 gr bakpoeder, 750 gr amandelspijs, 1 st ei, 25 gr citroenrasp, 125 st halve amandelen, 1 st ei
-
Brabandse worstebroodjes
Categorie: Warm
180 min
Ingredienten: 650 gr bloem, 42 gr gist, 12 gr suiker, 15 gr zout, 365 gr water, 50 gr boter, 1000 gr hoh gehakt, 5 gr zwarte peper, 20 gr gehakt kruiden met zout, 50 gr paneermeel
-
Brioche suikerbrood
Categorie: Koud, Bakken
180 min
Ingredienten: 550 gr bloem, 250 gr p4 greinsuiker, 25 gr gembersiroop, 135 gr water 38 oC, 3 st eieren, 150 gr boter, 9 gr zout, 2,5 gr kaneel, 25 gr gemberstroop, 42 gr gist
-
Empanada's lip uit de oven
Categorie: Bijgerechten, Warm
120 min
Ingredienten: 550 bloem, 100 boter, 8 gr zout, 50 st ei, 12 gr gist, 180 gr water, 300 gr kipfilet, 100 gr spekreepjes, 1 st lente ui, 2 tn knoflook, 3 st tomaten, 3 tk krulpeterselie, 30 gr margarine, 30 gr olijfolie, 1 gr paprika...
-
Cappuccino cake
Categorie: Gebak
30 min
Ingredienten: 200 gr suiker, 100 gr roomboter, 235 gr bloem, 12 gr custard, 4 st eieren (s), 50 gr melk, 40 gr chocolade stukjes, 50 gr walnoten, 2 zk cappuccino
-
Cake met kunstsuiker (suiker vervanger)
Categorie: Gebak
20 min
Ingredienten: 5 st eieren, 250 gr bloem, 5 gr bakpoeder, 30 gr kunstsuikerpoeder, 250 gr boter, 15 gr citroenrasp, 115 gr melk
-
Vruchten kruimelbroodje
Categorie: Gerecht, Pizza's
180 min
Ingredienten: 500 gr bloem, 42 gr gist, 100 gr suiker, 200 gr melk, 1 st ei, 8 gr zout, 100 gr boter, 30 gr suiker, 3 gr kaneel, 2 st appels, 300 gr kersen, 300 gr bramen, 4 st mandarijnen, 125 gr suiker, 150 gr boter, 300 gr bloem, 3...
-
Tiramisu ook geschikt voor kinderen en oudere mensen
Categorie: Koud, Gebak
30 min
Heerlijk tiramisu recept, zonder ei!
Ingredienten: 500 gr mascarpone, 500 gr slagroom, 250 gr suiker, 50 gr marsala wijn, 100 gr espresso koffie, 50 gr koffielikeur, 15 gr cacao, 2 pak lange vingers
Recept: Gegrilde springbok steak met zijn garnituren
Recept: Spaghetti à la Sonja Bakker
Gebruiker: Petra Wiggers
Gebruiker: Petra Wiggers
Recept: Beenham met honing-mosterdglazuur uit de slowcooker
Recept: Kerrie soep
Recept: Kerrie soep
Recept: Yaki udon
Recept: Kerrierijst
Gebruiker: Els Meeuwsen
Recept: Romige gegratineerde gyros met champignons en paprika
Gebruiker: Els Meeuwsen
Recept: Pittige Indiase lamscurry
Recept: Provençaalse zalm
Recept: Peren- amandeltaart