KookJij

Gebakken zeewolf met een fris basilicumsausje

Een heerlijk gebakken zeewolf met een fris basilicumsausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken zeewolf met een fris basilicumsausje te bereiden

Bak de zeewolf gewenteld in bloem gekruid gaar aan in boter.
Stoof de sjalotjes zeer fijn gesneden aan in boter, voeg wijn en citroen toe laat even inkoken, de mosterd fijn gehakte basilicum toevoegen. Laat even sudderen en desnoods bijkruiden. Serveer dit gerecht zeer warm met een fris slaatje.
Hier werd rijst van Uncle Ben's Equilinia bij geserveerd.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst