KookJij

Gebakken Schorseneren met sliptongetjs

Een heerlijk gebakken schorseneren met sliptongetjs recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken Schorseneren met sliptongetjs te bereiden


Bereiding:
Bak de schorseneren samen met enkele druppels citroensap,in ca. 20gr boter.
Plaats een deksel op de pan en laat ca. 3 min. Stoven. Neem het deksel van de pan en laat de schorseneren kleuren tot ze beetgaar zijn.
Bak de slibtongetjesfilets in 20gr boter aan beide zijden mooi krokant.
Neem de slibtongetjes uit de pan. Smelt er de overige boter in tot ze hazelnootbruin is.
Blu smet het citroensap en werk af met gescheurde peterselie.
Serveer met frietjes of puree.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst