KookJij

Garnalensoep

Een heerlijk garnalensoep recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Voorgerecht
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie: ? kCal energie
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: improvisatie
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garnalensoep te bereiden

×ui kleinsnijden en in de olie 3 min .fruiten.
×roer de bloem door het uimengsel
×onder voortdurend roeren beetje bij beetje de bouillon
toevoegen tot een licht gebonden soep
×voeg de garnalen + de sambal toe
×vuur laag,deksel op de pan en 5 min .zachtjes laten koken
×zout en peper erbij en de sherry
×meteen opdienen

Mijn kookverhaal (Barbara Metz)

Het is een "snel-klaar"soepje; misschien wil je liever de
garnalen klein snijden,dat is een keuze...
Zonder de sherry smaakt het ook goed,maar dan strooi ik er knoflookpoeder doorheen;dus proef wat je lekkerder vind.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

joop van rij

joop van rij zegt:
De sherry is juist de smaakmaker vind ik ,lekker hoor grs