Recept
« Terug naar recepten
					
						Garnalen amuse
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Garnalen amuse
De combinatie is erg lekker, snel klaar te maken, en ziet er erg leuk uit.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									8 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Koud
- > Hapjes - Amuse
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											43
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									marionsrecepten.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Garnalen amuse te bereiden
   Roer van de whiskeysaus, de mayonaise en de whiskey een sausje. Snij van de mango een stukje af en snij dit in kleine stukjes. Leg 8 amuse lepels klaar op een schaal. Schep op iedere lepel wat mango en schep er wat saus bij. Verwarm wat olie in een koekenpan. Bestrooi de garnalen met de viskruiden en bak ze even aan. Bak ze niet te lang, ze worden anders taai, het is maar dat ze een beetje warm worden. Leg op iedere lepel een reuze garnaal.   
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									lene zegt:
 
									john viveen zegt:
 
									feyenoordmama zegt:
heel lekker.
 
                    





 
					 
									
Laurens zegt: