KookJij

Recept voor Garnalen amuse

De combinatie is erg lekker, snel klaar te maken, en ziet er erg leuk uit.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: marionsrecepten.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Roer van de whiskeysaus, de mayonaise en de whiskey een sausje. Snij van de mango een stukje af en snij dit in kleine stukjes. Leg 8 amuse lepels klaar op een schaal. Schep op iedere lepel wat mango en schep er wat saus bij. Verwarm wat olie in een koekenpan. Bestrooi de garnalen met de viskruiden en bak ze even aan. Bak ze niet te lang, ze worden anders taai, het is maar dat ze een beetje warm worden. Leg op iedere lepel een reuze garnaal.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Laurens

Laurens zegt:
Zo wat was dat een top gerecht! Smullen gablazen! En erg makkelijk te maken! Toppie joppie! (ben geen keukenprins)
lene

lene zegt:
Hoi Marijke! Alweer met mij! Kan het niet laten, gewoonweg TOPPIE TOPPIE!!!SUPER-JAMMIE!!!:D
feyenoordmama

feyenoordmama zegt:
maak ze gewoon nog een keertje tijdens mn paasbrunch.......zo lekker!!!
john viveen

john viveen zegt:
Ben totaal geen keukenprins, maar kreeg verbaasde ogen.Bij het serveren, en eten, toppie
feyenoordmama

feyenoordmama zegt:
had wel geen amuselepeltjes,maar glaasjes waren ook mooi...
feyenoordmama

feyenoordmama zegt:
dit was een onderdeel van mijn trio van amuses op kerstdag tijdens mijn visavond...
heel lekker.
saskia

saskia zegt:
lekker
Jeroen

Jeroen zegt:
Erg lekker. Gemaakt voor mijn ouders en grootouders:D voor mijn verjaardag :p 13 jaar
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Bedankt Tanja voor de leuke reactie. groetjes Marijke
Tanja Haringa

Tanja Haringa zegt:
combinatie is erg lekker, snel klaar te maken, ziet er leuk uit.:)
Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen zegt:
Het klinkt er goed en ga het morgenavond serveren voor een zestal fijnproevers. Ben benieuwd.:p
Evert

Evert zegt:
Eitje om te maken en super lekker :p