Je kunt de sinaasappels, of 1 ervan, ook schillen, minder aromatisch, zou er in ieder geval 1 ongeschild houden. Goed wassen vooraf.
Ik had wel veel gemaakt, was zo op.
Je kunt er ook zoetzure augurken bij doen, zoals zgn spoorstaven.
Koud is de soep ook super lekker.
Ik mag misschien geen reclame maken, maar heb een supersterke blender gekocht, a 1200 watt, voor maar 75 euro, heel effectief, ook voor groene smoothies, like it.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Fruitsoep met vis
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Fruitsoep met vis
Ik kreeg scheermessen, een delicaat schelpdier, nog nooit bereid. Kon op internet geen passend recept vinden.
Heb gebruik gemaakt van het fruit/ ingrediënten die ik in huis had.
            
            
					
									Recept van:
									Hans de vos
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Fruitsoep met vis te bereiden
- Snijd het fruit en de bleekselderij in stukken.
- Vul de blender samen met wat water, de kwark, en de kruiden.
- Blend tot fijn.
- Proef, voeg toe zout en peper.
- Breng het mengsel aan de kook en voeg ondertussen de zeevruchten toe, proef.
- Stoom ondertussen de schaal dieren max 10 min.
- Meng de schaaldieren met de soep en de room, niet meer doorverwarmen.
- Direkt serveren. Eet smakelijk, echte soep.
 
                    





 
					
Harry Löhr zegt: