Recept
« Terug naar recepten
					
						Fruitsalade
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Fruitsalade
Een heerlijk fruitsalade recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Sofie Vermaut
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Dieet & Slank - Nagerecht
 - > Nagerechten - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Afrika
								
																								
									Keuken:
									Afrikaanse
								
																								
									Bron:
									dekamarkt.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Fruitsalade te bereiden
   Was en droog de aardbeien en verwijder de kroontjes. 
Halveer de meloen en verwijder de zaadjes.
Snijd het vruchtvlees in blokjes.
Rooster de pijnboompitten zonder vetstof.
Doe alle ingrediënten in een slakom en laat minstens 1 uur trekken op kamertemperatuur. Zet de fruitsalade in de koelkast als je hem later wil eten.
Vlak voor het serveren kun je nog wat gesnipperde blaadjes basilicum over de salade strooien.
   
									Halveer de meloen en verwijder de zaadjes.
Snijd het vruchtvlees in blokjes.
Rooster de pijnboompitten zonder vetstof.
Doe alle ingrediënten in een slakom en laat minstens 1 uur trekken op kamertemperatuur. Zet de fruitsalade in de koelkast als je hem later wil eten.
Vlak voor het serveren kun je nog wat gesnipperde blaadjes basilicum over de salade strooien.
                    