Recept
« Terug naar recepten
					
						Focaccia gevuld met overschotjes van spaghetti
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Focaccia gevuld met overschotjes van spaghetti
Een heerlijk focaccia gevuld met overschotjes van spaghetti recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Brood - Beleg
- > Makkelijk & snel - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											6
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Focaccia gevuld met overschotjes van spaghetti te bereiden
   Bak het  voorgebakken brood 5 min in een voorverwarmde oven op 200°C.
Haal het er even uit en beleg met de spaghetti bolognese de kaas erover de paprika, komkommer en tomaat.
Zet gedurende een 5 tal min terug in de oven.
Serveer zeer warm.
   
										Haal het er even uit en beleg met de spaghetti bolognese de kaas erover de paprika, komkommer en tomaat.
Zet gedurende een 5 tal min terug in de oven.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Voor de kaas mag je gerust andere nemen. Focaccia met tomaten en olijven te vinden in Aldi .
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									hns zegt:
Wat zijn nou weer "overschotjes",iets van de Aldi?
Grapje..., voor mij een mooi gerecht, een 10 waard.
Grten van Hans en Bores, Fred de baard en 'Dan' de krulharige vogelspin. Ook aan je viervoeters!
 
                    





 
					

derbyke zegt: