KookJij

Focaccia gevuld met overschotjes van spaghetti

Een heerlijk focaccia gevuld met overschotjes van spaghetti recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Focaccia gevuld met overschotjes van spaghetti te bereiden

Bak het voorgebakken brood 5 min in een voorverwarmde oven op 200°C.
Haal het er even uit en beleg met de spaghetti bolognese de kaas erover de paprika, komkommer en tomaat.
Zet gedurende een 5 tal min terug in de oven.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Voor de kaas mag je gerust andere nemen. Focaccia met tomaten en olijven te vinden in Aldi .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Dank je Hans groetjes van ons 2:);)
hns

hns zegt:
Hoi Hilde,
Wat zijn nou weer "overschotjes",iets van de Aldi?
Grapje..., voor mij een mooi gerecht, een 10 waard.
Grten van Hans en Bores, Fred de baard en 'Dan' de krulharige vogelspin. Ook aan je viervoeters!