KookJij

Farfalle met doperwten en kaas

Een heerlijk farfalle met doperwten en kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: allerhande
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Farfalle met doperwten en kaas te bereiden

Kook de farfalle beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking.Voeg na 5 minuten koken de diepvriesdoperwten toe en kook ze met de farfalle gaar.Schaaf de grana padano met een fijne schaaf in flinters.Giet de farfalle met doperwten af en vang wat van het kookvocht op.roer de slagroom door de farfalle en warm de pasta nog heel even door.Voeg eventueel nog een klein beetje kookvocht toe als de pasta te droog wordt.Schep de helft van de kaas erdoor.Schep de pasta in 4 diepe borden,maal er royaal peper over en strooi de rest van de kaas eroverheen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

looijtje

looijtje zegt:
Ik vond het erg lekker!;)