KookJij

Elsbeth

Een heerlijk elsbeth recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Elsbeth te bereiden

Was je handen. Warm de oven op 200 graden voor. Snijd de kip in stukjes. kruid ze met zout, peper en kerriepoeder en bak ze gaar in olijfolie. Was en snijd ondertussen de bleekselderij in dunne plakjes. Als de kip gaar is, roerbak de kip en de selderij nog even en doe het daarna in de ovenschaal. Doe de pitabroodjes in de oven. Voeg de mayonaise en de kaasblokjes toe, strooi de naturelchips eroverheen en laat het gedurende 5/7 minuten in de oven staan. Doe daarna de kip-selderij-chips in de opengesneden pitabroodjes.

Mijn kookverhaal (Slof zombie)

Ik heb dit van een kennis, die het maakte. De eerste keer dat ik het at vond ik het afschuwelijk vies, maar nu vind ik het echt gewoon heel lekker!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Inge

Inge zegt:
Lekker!! ik vond het echt een goed recept helaas niet bij mij thuis ..
chantal

chantal zegt:
het was heerlijk! bedankt voor je recept.
slaatje

slaatje zegt:
Rare combinatie maar wie weet. Heet het recept echt Elsbeth of is het Slof zombie, lijkt me toepasselijker.
Groetjes Gerda :p
liske

liske zegt:
Dat van die mayonaise vind ik een rare toevoeging, maar de rest lijkt me wel te eten. TIP: doe de broodjes in de broodrooster,(ca. 2-3 min.) dat is makkelijker en sneller.