Recept
« Terug naar recepten
					
						Eiercrème met gerookte paling en schuim van zoetzure saus
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Eiercrème met gerookte paling en schuim van zoetzure saus
Een heerlijk eiercrème met gerookte paling en schuim van zoetzure saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									12 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									lescopains
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Eiercrème met gerookte paling en schuim van zoetzure saus te bereiden
 Komkommerschuim: Komkommer schillen, doormidden snijden en zaad verwijderen.
Snijd de komkommer in brunoise en marineer minimaal 1 uur in de marinade.
Giet de gemarineerde komkommer af en pureer. Passeer door een zeef.
Week de gelatine in koud water.
Verwarm een beetje puree en los hierin de gelatine op.
Roer het door de rest van de puree.
Vul een kiddespuit met de puree en stop er 2 gaspatronen in. LEES GOED DE GEBRUIKSAANWIJZING.
Zet koel weg. Schud regelmatig om te voorkomen dat de gelatine naar de bodem zakt.
Eiercrème: Pureer met een staafmixer de hardgekookte eieren, mayonaise, crème fraîche, limoensap en peper en zout.
Snijd de gerookte paling in stukjes.
Presentatie:
Serveer in ovale glaasjes.
Doe de eiercrème in een spuitzak en spuit op de bodem van ieder glaasje een laagje.
Verdeel de stukjes gerookte paling hierover.
Spuit de komkommerschuim over de paling en dien DIRECT op
 
 
 
									Snijd de komkommer in brunoise en marineer minimaal 1 uur in de marinade.
Giet de gemarineerde komkommer af en pureer. Passeer door een zeef.
Week de gelatine in koud water.
Verwarm een beetje puree en los hierin de gelatine op.
Roer het door de rest van de puree.
Vul een kiddespuit met de puree en stop er 2 gaspatronen in. LEES GOED DE GEBRUIKSAANWIJZING.
Zet koel weg. Schud regelmatig om te voorkomen dat de gelatine naar de bodem zakt.
Eiercrème: Pureer met een staafmixer de hardgekookte eieren, mayonaise, crème fraîche, limoensap en peper en zout.
Snijd de gerookte paling in stukjes.
Presentatie:
Serveer in ovale glaasjes.
Doe de eiercrème in een spuitzak en spuit op de bodem van ieder glaasje een laagje.
Verdeel de stukjes gerookte paling hierover.
Spuit de komkommerschuim over de paling en dien DIRECT op
                    