KookJij

Eierballetjes

Een heerlijk eierballetjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Duitse nicht
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Eierballetjes te bereiden

Eieren zeer fijn snijden of hakken. Peterselie, sjalot, ham en mayonaise eraan toevoegen en alles goed mengen. Naar eigen smaak kruiden. Hiervan 24 balletjes vormen. De balletjes door de gehakte noten rollen en 1 uur in de koelkast opstijven laten. Daarna serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Barbara Metz

Barbara Metz zegt:
De combi met noten is niet lekker, maar zo heeft elk land z'n smaakpapillen "afgesteld". Sommigen vinden het geen succes om rauwe uitjes door gehakt of ei te proeven en dan is uienpoeder een goed alternatief. Maak dit recept zónder nootjes en beleg er een wit/bruin bolletje mee...mmmmmmm.:p
manon

manon zegt:
Het ziet er niet zo lekker uit maar ik ga het toch proberen!;)
aafke

aafke zegt:
Gisteren dit hapje gemaakt maar bezoek en wijzelf vinden de ei en pecannoten geen combinatie. Smaakt niet bij elkaar.
djmagich

djmagich zegt:
Maar eens even proberen binnenkort!
titus

titus zegt:
mij lijks het niet zo heel lekker ( tenminste hoe het eruit ziet ) het kan best lekker zijn maarja iedereen zijn eigen smaak ;)
jeanine

jeanine zegt:
lijkt mij heel erg lekker, maar kan je ook ipv nootjes het door iets anders rollen?
HENNY

HENNY zegt:
Marijke jou hapje zal mijn ook wel smaken een goed recept :p