KookJij

Recept voor Dubbele hamburger

Dit is een heerlijke dubbele hamburger, hij is wel vrij lastig om te eten, maar smaakt er zeker niet minder om!
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het Duitse bolletje gedurende 8 - 10 minuten goudbruin.
  2. Verwarm wat olie in de pan, snijd ondertussen de ui en rode peper.
  3. Bak de hamburgers, gekruid met chilipeper, zout en peper samen met de ui en rode peper bruin.
  4. Als dit bijna klaar is, bak in een andere pan het eitje en kruid het met chilipeper, zout en peper.
  5. Zodra het allemaal warm en klaar is, snijd de augurk in plakjes, het Duitse bolletje doormidden en beleg dit met alle ingrediënten naar smaak.
  6. Bijvoorbeeld: Onderkant bolletje, augurk, wat frietsaus en ketjup, hamburger, uitjes met rode peper, hamburger, gebakken ei, wat frietsaus en ketjup hierna de bovenkant van het bolletje.

Mijn kookverhaal (Bobbejaan)

Het is een vrij forse hamburger, ik zit er naar 1 wel vol. Eet smakelijk en succes met eten! :-)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Je kan hem beter een broodje kaakkramp noemen ;-)
Maar hij ziet er heerlijk uit!