KookJij

Drie-in-de-pan Bosvruchten

Een heerlijk drie-in-de-pan bosvruchten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2-3 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Optimel
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Drie-in-de-pan Bosvruchten te bereiden

Doe het zelfrijzend bakmeel, de vanille-suiker, het zout en het ei in een diepe kom. Mix het geheel op de snelste stand, schenk de karnemelk er voorzichtig bij en blijf 2 minuten mixen. Roer er de rozijnen en bosvruchten doorheen. Bewaar een paar bosvruchten voor de garnering.
Verhit de olijfolie in de koekenpan en schep per keer 3 à 5 kleine hoopjes beslag in de pan. Druk ze iets plat, zodat ze niet te dik worden. Bak aan beide kanten goudbruin. Serveer met poedersuiker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst