KookJij
Lees meer Lees minder

Overig

Een paar pondjes aangekomen tijdens de vakantie of de feestdagen? In deze categorie vind je de smakelijkste recepten om op een vriendelijke manier die extra pondjes weer snel kwijt te raken.

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Overig2 recepten

    1. Heerlijk zoete worteltjes met een lekkere bite. Ingredienten: 1 pond kleine worteltjes, 2 a 3 el vloeibare honing, 1 a 2 el olijfolie, 2 el Dijon mosterd, 1 el verse peterselie fijngehakt, zout en peper
    2. Ingredienten: -radijzen, -komkommer in reepjes van 3cm, -paprika's rood,geel,oranje en groen in reepjes van 3cm, -kerstomaatjes, -wortel in reepjes van 3cm, -bloemkool roosjes, -venkel in reepjes van 3cm, -een schaaltje met saus naar...
    3. Ingredienten: 375 gr Danish Bleu kaas, 375 gr room, 28 sprieten bieslook, 2 dl crème fraîche, zout, witte peper, dressing voor sla, 14 stukjes rode sla, 14 stukjes krulsla, 28 sprieten bieslook, 14 walnoten, 14 glaasjes goede rode Por...

    4. Een heerlijk borrelhapje, gezond en verantwoord. Het recept is Paleo verantwoord. Ingredienten: Mango, (handgezouten)Bacon
    5. Ingredienten: 450 gram waspeentjes of dunne worteltjes, 225 gram sugar snaps ( vers of diepvries), 2 a 3 el sinaasappelmarmelade, mespunt zout, mespunt peper
    6. Ingredienten: 500 gr rundergehakt, 5 uien, zout peper, evt vegeta, 500 gr tarwebloem, zout, olie, melk, water
    7. Ingredienten: 4 eieren, 20 g zoetstof, 40 g maïzena
    8. Ingredienten: 1 Kilo prei, 6 eieren, 4 tomaten of 1 pakje tomatensaus, 125 gr. uitgebakken spekreepjes

    9. Ingredienten: 7 eieren, 4 augurken, 2 eetl mayonaise 2 eetl yogurt, peper en zout, 1 ui
    10. Ingredienten: 300 gram bloem, 100 gram witte basterdsuiker, 1 ei, ½ theel bakpoeder, 150 gram boter, 2 eetl gemalen amandelen, Voor de vulling:, 150 gram gedroogde abrikozen, 2 eetl rum, 1 kg appels, 25 gram boter, 3 eetl suiker, 100...
    11. Ingredienten: 1 bos raapstelen, 4 vleestomaten, 1 ui, 1 rode paprika, 1 limoen, mayonaise, olijfolie, zout/peper
    12. Ingredienten: 2 kg pompoen, 2 kg suiker, 3 bananen, sap van 2 citroenen
    13. Ingredienten: - 300 g pompoen, - 200 g knolselder, - 1 grote appel, - 1/2 bosje bieslook, - 6 dl kippenbouillon, - 100 g magere verse kaas, - peper uit de molen, - zout

    14. Ingredienten: 1 el Philadelphia Light of andere roomkaas light, verse kruiden zoals bieslook/ peterselie kleingehakt, zout en/of peper en/of paprikapoeder enz., verdere suggesties/restjes:, stukje komkommer, stukje paprika, stukje wor...
    15. Ingredienten: 1 knoflook bol, 200 ml magere kwark, versgemalen peper, zout, 1 el gevriesdroogde peterselie
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Kruidnootjes
    Kruidnootjes Categorie Sinterklaas, Sinterklaas
    Niet alleen lekker in de Sinterklaas periode maar het hele jaar als koekjes Ingredienten: 100 gram zelfrijzend bakmeel, 50 gram bruine basterdsuiker, 40 gram harde boter, 1 theel. speculaaskruiden, 2 eetl. melk
  2. Groene koolschotel
    Groene koolschotel Categorie Overig
    . Ingredienten: 1 grote Rookworst, 1 Groene/savooie kool, 1 Ui, 75 gr. Paneermeel, 1 eetl. Kerriepoeder, 150 gr. Oude kaas, geraspt, 2 eetl. Boter, 1 dl. Bouillon
  3. Zuurkoolschotel bacon-ui
    Zuurkoolschotel bacon-ui Categorie Overig
    . Ingredienten: 1 pot Aardappel Anders, bacon ui, 600 gr. Aardappelschijfjes, diepvries, 500 gr. Gehakt, half-om-half, gekruid, 1 eetl. Margarine, vloeibaar, 1 Paprika, groen, 2 Spaanse pepers, 1 Ui, 750 gr. Zuurkool
  4. Tomatensoep, Chinese
    Tomatensoep, Chinese Categorie met Groente
    Niet meer naar de Chinees. Ingredienten: 2 eetl. Basterdsuiker, bruin, 1 mespuntje Cayennepeper, 1 eetl. Gembersiroop, 150 gr. Kalkoenfilet, 1 pot Kippenbouillon, 75 gr. Prei, 1 theel. Ketjap, 2 pakjes Tomato Frito (Heinz), 5 dl. Water
  5. Bospaddenstoelensoep
    Bospaddenstoelensoep Categorie met Groente
    Dit is een Pazablipo recept (Pakje,zakje, blikje of potje) want ik ben maar een hobbykok. Ingredienten: 1 pakje Bospaddenstoelensoep (Jumbo), 100 gr. Champignons, 100 gr. Oesterzwammen, 100 gr. Shii-take, 1 Sjalotje, 150 gr. Schouderhamreepjes, 2 eetl. Peterselie, vers, 2 eetl. Margarine, vloeibaar, 1,5 liter Water, peper
  6. Gevulde koekoek met kruidige appelen
    Gevulde koekoek met kruidige appelen Categorie Gevogelte
    Dit gerecht is heerlijk met gebakken aardappeltjes. Ingredienten: 6 Jonagold-appelen, 4 El Calvados, 180 g verse boerenkaas, 1 Mechelse koekoek, 4 El boter, 1 El honing, 2 eetlepels olijfolie, 1 vanillestokje, mespuntje kaneel, 400 ml kippenbouillon, maiszetmeel, zout, peper
  7. Gebakken kwartels met tijm, delicaat gekruide champignonsaus en sperziebonen
    Gebakken kwartels met tijm, delicaat gekruide champignonsaus en sperziebonen Categorie Gevogelte
    . Ingredienten: 4 kwartels, 80 g boter, 8 takjes verse tijm, 12 kleine, vaste aardappelen, 300 g sperziebonen, 500 g Parijse champignons, 1 El olijfolie, 200 ml room, 1/2 tl 4 specerijen, 4 stengels bieslook, zout, zwarte peper
  8. Pannenkoek met boschampignons en eieren
    Pannenkoek met boschampignons en eieren Categorie Warm
    . Ingredienten: 150 g patisseriebloem, 5 eieren, 40 cl melk, boter, 1 sjalot, 300 g boschampignons, 200 g verse kaas met look en fijne kruiden, rucola, olijfolie, zeezout, zwarte peper van de molen
  9. Franse bonensoep
    Franse bonensoep Categorie Maaltijdsoepen
    . Ingredienten: 2 zakken Franse/Provençaalse roerbakgroente (AH), 3 pakken Tomatientje (Appelsientje), 1 pot (340 gr) Witte bonen in tomatensap, 500 gr. Kalkoenfilet, 1 blokje Kippenbouillon, 4 eetl. Olijfolie, Maggi (hot), Aromat, Pepe
  10. Courgettesaus
    Courgettesaus Categorie Overig
    . Ingredienten: 1 kleine pot Pastasaus, basilicum, 250 gr. Champignons, 1 Courgette, 500 gr. Half-om-half gehakt, gekruid, 1 blikje Tomatenblokjes, 1 Ui, 1 theel. Gehakte knoflook, 2 eetl. Basilicum