KookJij
Lees meer Lees minder

Overig

Een paar pondjes aangekomen tijdens de vakantie of de feestdagen? In deze categorie vind je de smakelijkste recepten om op een vriendelijke manier die extra pondjes weer snel kwijt te raken.

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Overig2 recepten

  1. Worteltjes met honing en mosterd
    Worteltjes met honing en mosterd
    Heerlijk zoete worteltjes met een lekkere bite. Ingredienten: 1 pond kleine worteltjes, 2 a 3 el vloeibare honing, 1 a 2 el olijfolie, 2 el Dijon mosterd, 1 el verse peterselie fijngehakt, zout en peper
  2. WW Friet
    WW Friet
    Ingredienten: 800 gram aardappelen, 4 koffielepels olie (geen theelepels, koffielepels zijn iets groter), 1 koffielepel paprikapoeder, zout
  3. Viscurry
    Viscurry
    Ingredienten: - 200g roodbaars, - 300g diepgevroren bladspinazie, - 300g courgette, - 1/2 citroen, - 3dl groentebouillon, - 1dl kokosmelk, - 100g basmatirijst, - 1 eetlepel groene peper, - Kurkuma, - Zout

  1. Wortels en sugar snaps geglazeerd
    Wortels en sugar snaps geglazeerd
    Ingredienten: 450 gram waspeentjes of dunne worteltjes, 225 gram sugar snaps ( vers of diepvries), 2 a 3 el sinaasappelmarmelade, mespunt zout, mespunt peper
  2. Prei met spek en ei
    Prei met spek en ei
    Ingredienten: 1 Kilo prei, 6 eieren, 4 tomaten of 1 pakje tomatensaus, 125 gr. uitgebakken spekreepjes
  3. Gekonfijte citroen
    Gekonfijte citroen
    Ingredienten: Bio citroenen met veel sap, of Limette, Grof zeezout, Olijfolie
  4. magere knoflook saus
    magere knoflook saus
    Ingredienten: 1 knoflook bol, 200 ml magere kwark, versgemalen peper, zout, 1 el gevriesdroogde peterselie
  5. Pompoenconfituur
    Pompoenconfituur
    Ingredienten: 2 kg pompoen, 2 kg suiker, 3 bananen, sap van 2 citroenen
  6. Pompoensoep met appel
    Pompoensoep met appel
    Ingredienten: - 300 g pompoen, - 200 g knolselder, - 1 grote appel, - 1/2 bosje bieslook, - 6 dl kippenbouillon, - 100 g magere verse kaas, - peper uit de molen, - zout
  7. slanklijn friet
    slanklijn friet
    Ingredienten: aardappelen, olijfolie, zakje oven aardappel krokant(uit suppermarkt)
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Kippenvinken met warmoesstoemp met pickles
    Kippenvinken met warmoesstoemp met pickles Categorie Vlees
    . Ingredienten: Voor de kippenvinken:, 400 g kippengehakt, 2 kipfilets, 1 sjalot, ¼ bussel peterselie, 1 eierdooier, 50 g paneermeel, boter, olijfolie, peper, zout, Voor de stoemp:, 800 g aardappelen, 400 g snijbiet (warmoes), 200 g spe
  2. Varkenshaasjes met spek, Ratte du Touquet en witloofsalade
    Varkenshaasjes met spek, Ratte du Touquet en witloofsalade Categorie Vlees
    Varkenshaas laat zich heerlijk combineren met witlof. Doe hier spekjes bij, en het is genieten! Ingredienten: Voor het varkenshaasje:, 800 g varkenshaasje, 10 plakjes spek, 4 eetlepels ahornsiroop, 2 eetlepels arachideolie, 1 koffielepel mosterd, enkele takjes tijm, cayennepeper, peper, zout, Voor de aardappelen:, 800 g ratte-aa
  3. Videe van konijn met kervelpuree
    Videe van konijn met kervelpuree Categorie Vlees
    . Ingredienten: Voor de bouillon:, 1 konijn, 2 wortelen, 2 stengels selder, 1 ui, 2 tenen knoflook, 1 blaadje laurier, enkele takjes tijm, 2 l water, Voor de vulling:, 400 g kalfsgehakt, 2 eierdooiers, 50 g paneermeel, 1 teen knoflook,
  4. Aardappelsoep met witloof en handgepelde garnalen
    Aardappelsoep met witloof en handgepelde garnalen Categorie met Vis
    . Ingredienten: 400 g bloemige aardappelen, 3 stronkjes witloof, 100 g handgepelde grijze garnalen, 2 uien, 50 g boter, 2 dl room, ½ l lichte gevogeltebouillon, 2 el fijngesneden bieslook, 2 stuks steranijs, peper en zout
  5. Aardappelsoep met Filet d'Anvers
    Aardappelsoep met Filet d'Anvers Categorie met Vlees
    . Ingredienten: 6 grote, bloemige aardappelen (elk 150 g), 100 g filet d'Anvers, 2 grote preistengels, 2 uien, 1 l groentebouillon, 2 el olijfolie, peper en zout
  6. Vissoepje met hondshaai
    Vissoepje met hondshaai Categorie met Vis
    . Ingredienten: 400 g hondshaai filet, in stukken, 300 g schelpjes (kokkels of venusschelpen), 1 sjalot, 1 teentje knoflook, 1 courgette, 3 wortelen, 4 lente-uitjes, 1 l visbouillon, 200 ml droge witte wijn, 1 mespunt kerriepoeder, bote