KookJij

Dessert: cake met perziken

Het is herfst onze kippetjes blijven goed hun best doen, elke dag onze verse eikes vers van de pers. Dan maar heerlijke cake gaan bakken.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dessert: cake met perziken te bereiden

  1. Verwijder het vocht van de perziken en leg deze op een keukenhanddoek en dep zo goed mogelijk droog. De perziken in schijven snijden. Laat de boter smelten in de micro meng er de suikers onder klop deze zeer romig. Voeg de eieren toe klop er goed onder vervolgens de gezeefde bloem eronder mengen. Neem een ronde taartvorm beboter deze en bestrooi met bloem. Vervolgens het beslag in de vorm, leg volledig rond de perziken op het beslag. Bak de cake +/- 60 min in een vvorverwarmde oven op 180 gr. Laat afkoelen in de cakevorm. Haal de cake uit de vorlm leg deze op bord en werk af met bloemsuiker.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Deze taart (cake) ziet er fantastisch uit! Het water loopt me in de mond.............