Verdeel de tarwenoedels over de borden en geef de saus erbij om door de noedels te roeren.
Geef er bij als extra de limoen, lenteui, sesam, koriander en komkommer.
NOOT: Aangezien de oorspronkelijke Dan Dan voor onze Westerse monden nogal scherp is uitgevallen, hierbij een aangepast recept voor vegetariers.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Dan Dan Noedels voor Vegetariers
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Dan Dan Noedels voor Vegetariers
Een heerlijk dan dan noedels voor vegetariers recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Low Budget
 - > Snacks - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									China
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									Familie
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Dan Dan Noedels voor Vegetariers te bereiden
 1).Verhit de katjangolie en bak daarin de pinda's mooi bruin en knapperig.
2).Doe dit in een blender en draai met de lombok, knoflook en gember hiervan een mooie gladde homogene pasta.
3).Voeg toe de sesamolie, soya saus, rijstazijn, water, suiker en Chili saus en draai een mooie gladde saus.
4).Kook de udon gaar met bite en houd warm tot alles klaar is om op te scheppen.
										2).Doe dit in een blender en draai met de lombok, knoflook en gember hiervan een mooie gladde homogene pasta.
3).Voeg toe de sesamolie, soya saus, rijstazijn, water, suiker en Chili saus en draai een mooie gladde saus.
4).Kook de udon gaar met bite en houd warm tot alles klaar is om op te scheppen.
                    