KookJij

Dagschotel: Knorretje op bezoek op de Ardeense heuvels

Een heerlijk dagschotel: knorretje op bezoek op de ardeense heuvels recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: Knorretje op bezoek op de Ardeense heuvels te bereiden

Witloof grof snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Stoof de groenten beetgaar aan in een beetje olijfolie met de uitgeperste citroen behalve de tomaatjes en sojascheuten.
Kruid af naar smaak voeg de honing, aardappelen, tomaatjes en sojascheuten toe.
Indien nodig een beetje bijkruiden met peper.
Bak het vlees aan in een beetje boter, kruiden hoeft niet het vlees is gekruid en gerookt.
Serveer zeer warm en werk af met gemalen peper.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Voorlopig zal Fijnproever het roer overnemen zolang het nodig is. Maar ben wel standby om te helpen :-)



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Natuuuurrrrrrlijk! Had ik kunnen weten;):D:p
derbyke

derbyke zegt:
Simpel in de Ardennen zijn er heuveltjes, het vlees is Ardeens en Knorretje gaat op ontdekking in de Ardennen :);):p
Anna

Anna zegt:
Hoe verzin je het! ;):):D:p