KookJij

Crumble met ananas en speculaas

Een verrassend lekker dessertje!!!
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: delhaize
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Crumble met ananas en speculaas te bereiden

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. Snij de ananas in blokjes en bak ze met de honing in een grote antikleefpan gedurende 5 min. op matig vuur.
  3. Verbrokkel de speculaas tot kruimels en doe ze in een grote kom. Voeg de bloem toe, de suiker en de in kleine stukjes gesneden boter. Vermeng met de vingertoppen tot een brokkelig geheel.
  4. Verdeel de ananas over kleine ovenschaaltjes of soufflékommetjes, bedek met de crumble en laat 20 min. in de warme oven bakken.
  5. Serveer warm met een bol vanille-ijs of lauw met vanillesaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Inderdaad:-))
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Dit ziet er lekker uit, zeg! (En ook makkelijk voor te bereiden;-))