KookJij

Crumble maken voor taart

Een heerlijk crumble maken voor taart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: ....... personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Crumble maken voor taart te bereiden

Alles zeer goed mengen.
Voor gebruik +/- 30 min of langer in ijskast zetten.
Baktijd +/- 30 à 40 min.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Deze kan zeer goed ingevroren worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo jullie 2tjes deze crumble kun je gemakkelijk twee weken bewaren in frigo, met deze boven vernoemde ingredienten is goed voor twee taarten.Even gaan kijken naar http://www.kookjij.nl/recept-kruimeldeegtaart-met-crumble. Veel succes met het het kokkerellen groetjes van ons 3tjes :);):p
@ e.roelofsen dank je fijn om te horen ;):):p
e.roelofsen

e.roelofsen zegt:
Hoi Hilde, ik wil hetzelfde weten als Assy. Veel van jouw recepten staan bij mijn favorieten.. Mvg, Ellebel
Assy

Assy zegt:
Ben niet zo bekend met Crumble - maak je als je er iets van nodig hebt de massa tot kruimels?:o