KookJij

Crostini met kippenleverpaté (zie opm)

Een heerlijk crostini met kippenleverpaté (zie opm) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: n.v.t. personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Crostini met kippenleverpaté (zie opm) te bereiden

Bak de knoflook, kippenlevers en salie 3-4 min. op middelhoog vuur in de olie.
Voeg de wijn en ansjovis toe en laat de wijn gedeeltelijk verdampen.
Pureer het mengsel samen met de kappertjes in de keukenmachine.
Breng op smaak met zout en peper en voeg eventueel wat extra olijfolie toe om het mengsel smeuig te maken.
Bestrijk het stokbrood met een dikke laag kippenleverpaté en garneer met peterselie.
Variatie:
In plaats van kippenlevertjes kun je ook blokjes kalfslever gebruiken

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
nellie van det harst,
Moet ook kunnen (eenvoudig):);)
succes met het koken.
gr. Bert
nellie van det harst

nellie van det harst zegt:
Lekker eenvoudig.