Recept
« Terug naar recepten
Crostini met geitenkaas en tomaat.
PT30M
Crostini met geitenkaas en tomaat.
Een heerlijk crostini met geitenkaas en tomaat. recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crostini met geitenkaas en tomaat. te bereiden
Snijd de ontvelde tomaten in kleine blokjes en meng dit met de verkruimelde geitenkaas de ringen lente-ui, kappertjes, de fijngesneden peterselie en basilicum.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer het tomatenmengsel op stukken geroosterd brood of ciabatta
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer het tomatenmengsel op stukken geroosterd brood of ciabatta