Recept
« Terug naar recepten
					
						Créme brulee met koffie
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Créme brulee met koffie
Een heerlijk créme brulee met koffie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									cucina italia                                              
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Créme brulee met koffie te bereiden
verwarm de melk en meng er 100 gram suiker,2 theelepeltjes gemalen koffie,de eierdooiers en het ei doorheen.giet het mengsel bij de koude room en meng alles goed door elkaar.giet het mengsel vervolgens over in de vormpjes en plaats de vormpjes au bain marie ongeveer 50 minuten in de oven op 180 graden.Haal de vormpjes uit de oven en uit het bain marie en laat de créme afkoelen en zet hem in de koelkast tot u gaat serveren.Bestrooi vlak voor het serveren de créme rijkelijk met suiker.karameliseer de suiker met een gasbrandertje of door de vormpjes onder de hete grill te zetten.
									 
                    





 
					