KookJij

Couscous zo kan het ook

Couscous is een zeer populair gerecht in Noord-Afrika. Couscous wordt gemaakt van grof gemalen gries van durumtarwe.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Couscous zo kan het ook te bereiden

  1. Couscous bereiden zoals op de verpakking staat vermeld inplaats van water heb ik vleesbouillon gebruikt.
  2. Ajuinen in fijne ringen snijden, wortel in zeer fijne reepjes snijden, stoof deze even kort aan in boter en voeg de tomaatjes toe. Meng onder de couscous en serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Recept uit de doos van onze sloebers 20 maart 2015

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst